Steigerhouten meubels uit eigen werkplaats

Steigerhouten meubels

In onze werkplaats kunt u terecht voor maatwerk steigerhouten meubels. Wat uw wens ook is... Wij maken het graag voor u tegen een scherpe prijs. Een gediplomeerd timmerman geeft leiding en houdt toezicht in de werkplaats. Zo bent u verzekerd van goede kwaliteit! En... Met uw aankoop steunt u onze stichting! Kom gerust eens een kijkje nemen... Wij staan u graag te woord.

Belangrijke informatie m.b.t. onze steigerhouten meubels

Steigerhout
Onze meubels worden gemaakt van nieuw steigerhout. Uitsluitend van A-kwaliteit, met een FSC keurmerk. Door met nieuw hout te werken kunnen wij u een scherpe prijs bieden.

Werking van het steigerhout
Steigerplanken zijn gemaakt van vurenhout. Vuren hout heeft als eigenschap dat dit hout na het fabriceren van het meubel nog gaat "werken". Hierdoor kunnen er kieren ontstaan tussen de planken. Het kan voorkomen dat de plank zich helemaal krom trekt, waardoor er een hoek iets omhoog kan komen. Als dit gebeurt kunt u contact met ons opnemen en kunnen wij de klacht bekijken en zo nodig een passende oplossing zoeken. U heeft hier geen garantie op maar we kijken altijd naar een win-win situatie.

Bouwpakket
Het is mogelijk sommige meubels in bouwpakket aan te leveren om zo het vervoer makkelijker te maken. Als dit gewenst is kan dit bij de bestelling worden aangegeven.

RVS:
Wij raden aan om meubels die buiten worden gezet met RVS schroeven te laten schroeven. Dit voor een langere levensduur van het meubel. De meerprijs van RVS schroeven bedraagt € 10,-.

Lakken
Lakken kan niet alleen mooi zijn maar verlengt ook de levensduur van uw buiten meubels. De meubels worden vooraf geschuurd. Er worden dan 2 lagen lak opgebracht. Er is keuze uit diverse kleuren (zie kleurenstaal). Alleen de zichtzijdes van de meubels worden gelakt. Bij bijv. tafels wordt de onderkant van het tafelblad niet gelakt zodat het vocht wat in het hout zit eruit kan trekken. Kasten, toonbanken e.d. worden aan de binnenzijde niet gelakt. In overleg is dit wel mogelijk, hier wordt wel een meerprijs voor gerekend. De meubels worden tussen de naden ook gelakt, zodat deze er ook mooi uitzien nadat het hout is gaan werken. De prijzen van het lakken kunt u terug vinden bij de prijzen van meubels.

Betaling
Zowel bij de bezorging en op onze locatie kan alleen contant worden betaald. Uiteraard kan er ook vooraf via de bank worden betaald. Bij orders boven de € 500,- die via de bank worden betaald ontvangt u 10% korting op het totaal bedrag aanschaf meubelen exclusief lakpakket en de bezorgkosten.

Bezorgen
Voor de bezorgingen hebben wij een koerier die ervoor zorgt dat meubels netjes thuis worden afgeleverd en afgemonteerd. Er wordt 75 cent per gereden kilometer gerekend, zowel heen- als terugreis. Wij leveren alleen op de begaande grond, eventueel tegen meerprijs is leveren op een verdieping ook mogelijk.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Development: W3Company