Klussendienst Graag gedaan

Steigerhouten meubels

Met onze klussendienst "Graag Gedaan" doen we klussen waar u niet aan toe komt. Van kleine klussen binnenshuis tot onze boodschappenservice tot het onderhoud van uw tuin. Wij doen het graag!

Wie zijn we?

Wij van Stichting Rhienderen centrum Brummen zijn een zorgdrager voor jongeren. Wij bieden deze jongeren een werkplek om hen voor te bereiden op een arbeidsplaats in de maatschappij. Onze klussendienst "graag gedaan" is één van de projecten die wij hen bieden. Alle klussen die wij doen worden onder begeleiding uitgevoerd door onze jongeren.

Wat doen we?

Wij van klussendienst "Graag Gedaan" doen de klussen waar u niet aan toe komt of wat u niet redt. Wij doen kleine klussen binnenshuis die wij binnen een beperkte tijd kunnen uitvoeren. Van het verplaatsen van een kast tot het stofzuigen van uw huis. Wij kunnen u ook onze boodschappenservice aanbieden. Dat houdt in dat wij voor u of met u de boodschappen doen. Tevens zijn we gespecialiseerd in het onderhoud van uw tuin. Van het snoeien van een haag tot het geven van een complete opschoonbeurt... Wij kunnen ook uw verhuizing en/of oplevering van uw woning ook tot ons nemen. Het is mogelijk om uw inboedel op te slaan/op te halen of over te nemen tegen gunstige voorwaarden.

Prijslijst

Abonnement: € 10,- per maand / € 100,- per jaar. Volgens de voorwaarden.
Dagdeel a 3 uur incl. voorbereiden van materialen en de rit naar u toe en ook weer terug met 2 pers. 1 leidinggevende en 1 jongere Inclusief voorrijkosten: € 7,50 per persoon per uur.
Leidinggevenden zullen doorberekend worden op € 12,50 per uur als de klus anders geregeld wordt.
Voor grote klussen is de prijs opvraagbaar per e-mail.

Contactgegevens

Voor de kleinere klussen zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 12.00. Voor de overige klussen kunt u ons per e-mail benaderen. Dit kan de gehele dag en wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Tel.nr. : 0651965353
Email: graaggedaanbrummen@gmail.com

Development: W3Company